A co do słodkiego, to ja mam taą mieszankę czterech różnych pieprzów. W młynku. Sypię to na pieczywo z masłem. Prawdziwym.Na to miód, ale taki z tych gęstych, bielejących.
takie miody są najlepsze bo naturalne. ja uwielbiam też ciemne miody spadziowe i też jak się scukrzają. a do pieprzu by pasował idealnie miód klonowy. raz jadłem, ale wyobrażam sobie, że takie zestawienie byłoby super.
>Panie Yayco
A co do słodkiego, to ja mam taą mieszankę czterech różnych pieprzów. W młynku. Sypię to na pieczywo z masłem. Prawdziwym.Na to miód, ale taki z tych gęstych, bielejących.
takie miody są najlepsze bo naturalne. ja uwielbiam też ciemne miody spadziowe i też jak się scukrzają. a do pieprzu by pasował idealnie miód klonowy. raz jadłem, ale wyobrażam sobie, że takie zestawienie byłoby super.
smacznego ;-)
Docent Stopczyk -- 21.12.2008 - 21:23