Parmezan im śmierdzi? No comment :)
Z czosnkiem byłam ostrożna, bo zdarzało mi się przesadzić, a czosnek lubi zabić bazylię.
Jeśli chcesz dodać coś dla zaostrzenia smaku to polecam niebieski ser pleśniowy. Ładnie się komponuje i spełnia swoją rolę.
Może być, że śmierdzi :)
Eksperymentuj.
I koniecznie spróbuj tego samego kiedy będzie upał na zewnątrz.
Pozdrowienia aromatyczne.
Witaj Delilah
Parmezan im śmierdzi? No comment :)
Z czosnkiem byłam ostrożna, bo zdarzało mi się przesadzić, a czosnek lubi zabić bazylię.
Jeśli chcesz dodać coś dla zaostrzenia smaku to polecam niebieski ser pleśniowy. Ładnie się komponuje i spełnia swoją rolę.
Może być, że śmierdzi :)
Eksperymentuj.
I koniecznie spróbuj tego samego kiedy będzie upał na zewnątrz.
Pozdrowienia aromatyczne.
Gretchen -- 15.03.2009 - 01:22