Ale byś w gąszczu tekstów i przepisów nie zaginęła, idźmy po kolei.
Sałatka Jull, przetestowana przeze mnie i dobra i łatwa, zawsze wszystkich zachwyca, ja trochę przepis Jull zmodyfikowałem, znaczy bez rodzynek robiem raczej.
Przy okazji najbanalniejsza przekąska, ale pycha jest:
kkroimy pomidory na plasterki, przeplatając układamy z mozarellą, polewamy oliwą, i dekorujemy listkami bazylii.
Do tego jakieś pycha pieczywko, ewentualnie jakie salami czy wędlina w pobliżu, pycha.
Lubisz i masz cukinię?
Choć nie wiem czy teraz ją się zdobędzie, bo nie pora, ale najwyżej na seozn będzie:
Dorciu, po pierwsze zacznij od Bacha czyli od Smakoszka TXT:)
ktoś po coś te teksty pisał w końcu:
http://tekstowisko.com/txt/od_kuchni.html
http://tekstowisko.com/klubowo/klubowe-klimaty/od-kuchni.html
Ale byś w gąszczu tekstów i przepisów nie zaginęła, idźmy po kolei.
Sałatka Jull, przetestowana przeze mnie i dobra i łatwa, zawsze wszystkich zachwyca, ja trochę przepis Jull zmodyfikowałem, znaczy bez rodzynek robiem raczej.
http://tekstowisko.com/forums/52225.html
Polecam też wszystkie przepisy Gre i MNerlota przejrzeć, ale teraz już ja się bęę chwalił:)
Jak lubisz fetę, oliwe, oliwki, pomidory, czonek i takie tam, to zajrzyj tu:
http://tekstowisko.com/forums/53914.html
Przy okazji najbanalniejsza przekąska, ale pycha jest:
kkroimy pomidory na plasterki, przeplatając układamy z mozarellą, polewamy oliwą, i dekorujemy listkami bazylii.
Do tego jakieś pycha pieczywko, ewentualnie jakie salami czy wędlina w pobliżu, pycha.
Lubisz i masz cukinię?
Choć nie wiem czy teraz ją się zdobędzie, bo nie pora, ale najwyżej na seozn będzie:
http://tekstowisko.com/tecumseh/60177.html
To tyle moich podpowiedzi.
grześ -- 11.02.2010 - 21:53