robiłam tak i tak, wyszło, że lepiej mi osobiście smakują moje.
Tj. Jak już nafaszerujesz serem te pieczarki, to obtocz je w jajku i bułce tartej i podsmaż jak schabowe, najpierw kładąc stroną z serem w dół.A, żeby ser za bardzo nie wyciekł, to jak zakrywam ten ser kawalkiem trzonka pieczarki, takim plasterkiem i potem dokłanie tam obciskam bułką tartą.
Pieczarki są lepsze po mojemu, niż Iglowemu
robiłam tak i tak, wyszło, że lepiej mi osobiście smakują moje.
Tj. Jak już nafaszerujesz serem te pieczarki, to obtocz je w jajku i bułce tartej i podsmaż jak schabowe, najpierw kładąc stroną z serem w dół.A, żeby ser za bardzo nie wyciekł, to jak zakrywam ten ser kawalkiem trzonka pieczarki, takim plasterkiem i potem dokłanie tam obciskam bułką tartą.
Pozdro.:D
Alga -- 09.02.2010 - 22:17Wspólny blog I & J