na pewno straight bawarska, ale robił to mój kolega Niemiec
gotujesz kartoflen in munduren (kartoflen w odmianie sałatkowej!)
jak ostygną kroisz w kostken
smażysz cebulę (Pino odpada) na złoto, nawet lekko podpiekając (ja tak lubię)
ogórek kiszony w kostkę albo plasterki jak kto lubi
mieszamy to zusamen do kupy dodając octu winnego i słodkiej musztardy albio niesłodkiej
to jest danie które nie kazdy lubi więc ja zwykle zjadam wszystko co mję niezmiernie cieszy :)
ja nie wiem czy to jest
na pewno straight bawarska, ale robił to mój kolega Niemiec
gotujesz kartoflen in munduren (kartoflen w odmianie sałatkowej!)
jak ostygną kroisz w kostken
smażysz cebulę (Pino odpada) na złoto, nawet lekko podpiekając (ja tak lubię)
ogórek kiszony w kostkę albo plasterki jak kto lubi
mieszamy to zusamen do kupy dodając octu winnego i słodkiej musztardy albio niesłodkiej
to jest danie które nie kazdy lubi więc ja zwykle zjadam wszystko co mję niezmiernie cieszy :)
=moje nudne i banalne foty=
Docent Stopczyk -- 07.01.2010 - 13:56