zaloguj się
załóż konto
uczestnicy
nawigator txt
najwyżej oceniane
najczęściej komentowane
państwo i prawo
religia i duchowość
nauka, edukacja i podróże
gospodarka & społeczeństwo
polityka & media
historia & kultura
moja izba pamięci
dobra muza txt
kartki z kalendarza
różności & osobiste
Może być imbir świeży???
Może być imbir świeży???
I jaka rybka byłaby najlepsza, gdyby nie student kupował?
:)
jotesz
-- 06.01.2010 - 14:22
zaloguj się
lub
załóż konto
by komentować
Gotuj z Pino, czyli rybka po bałkańsku
By:
Pino
(
55
komentarzy
)
6 styczeń, 2010 - 14:06
Ale to jest fajne,
By:
Pino
(11.01.2010 - 16:05)
Grzesiu
By:
agawa
(08.01.2010 - 11:15)
taaa i wódka w parku wypita
By:
jozefstopczyk
(07.01.2010 - 23:22)
Ja niegrzeczny?
By:
Pino
(07.01.2010 - 23:06)
bażant
By:
jozefstopczyk
(07.01.2010 - 22:59)
Niegrzeczny bażant :)
By:
Gretchen
(07.01.2010 - 22:57)
Pomijając
By:
Pino
(07.01.2010 - 22:40)
Republika Weimarska?
By:
tecumseh
(07.01.2010 - 21:46)
Bażancie
By:
Gretchen
(07.01.2010 - 21:36)
Stopczyku
By:
Gretchen
(07.01.2010 - 21:35)
Patologia?
By:
Pino
(07.01.2010 - 16:54)
kurwa, nazi geje to jednak patologia
By:
jozefstopczyk
(07.01.2010 - 16:47)
Dobra, dobra,
By:
Pino
(07.01.2010 - 16:41)
w sumie to nie wiem
By:
jozefstopczyk
(07.01.2010 - 16:24)
Leżę na glebie :D
By:
Pino
(07.01.2010 - 16:21)
faszystowski klasztor
By:
jozefstopczyk
(07.01.2010 - 16:16)
Opanuj się, Docencie!
By:
Pino
(07.01.2010 - 15:48)
wyślim mi ją jako
By:
jozefstopczyk
(07.01.2010 - 15:30)
Nie no, spoko,
By:
Pino
(07.01.2010 - 14:06)
ja nie wiem czy to jest
By:
jozefstopczyk
(07.01.2010 - 13:56)
Nie?
By:
Gretchen
(07.01.2010 - 13:51)
Bażancie,
By:
Pino
(07.01.2010 - 13:49)
Przepis!
By:
Gretchen
(07.01.2010 - 13:47)
a ja dziś serwuję bawarską sałatkę ziemniaczaną
By:
jozefstopczyk
(07.01.2010 - 13:45)
Aha,
By:
Gretchen
(07.01.2010 - 13:33)
Ja bym spróbowała
By:
Gretchen
(07.01.2010 - 13:32)
To prawda,
By:
Pino
(07.01.2010 - 13:26)
Smacznie tutaj
By:
Gretchen
(07.01.2010 - 13:18)
Jasne, myślę o flądrze kapitalistycznej ;)
By:
Pino
(07.01.2010 - 13:13)
pod warunkiem że nie na oleju po 120 smażeniach
By:
jozefstopczyk
(07.01.2010 - 13:11)
Och jej,
By:
Pino
(07.01.2010 - 12:48)
podobno kiedyś było takie powiedzenie
By:
jozefstopczyk
(07.01.2010 - 12:41)
Ale jeśli
By:
Pino
(07.01.2010 - 11:53)
Podano, że...
By:
chamopole
(07.01.2010 - 11:08)
Gotuję se sama, Igiełko,
By:
Pino
(06.01.2010 - 23:38)
Jak Ci podrzucaliśmy śledzia
By:
merlot
(06.01.2010 - 21:42)
Pino
By:
igla
(06.01.2010 - 21:40)
Doc&Pino,
By:
tecumseh
(06.01.2010 - 19:35)
Dorciu,
By:
merlot
(06.01.2010 - 18:39)
Chyba umiem wklejać...
By:
dorciablee
(06.01.2010 - 18:09)
Kanieczno,
By:
Pino
(06.01.2010 - 17:59)
Dorszyk.
By:
dorciablee
(06.01.2010 - 17:53)
Imbir,
By:
tecumseh
(06.01.2010 - 15:09)
Ojciec kolegi
By:
chamopole
(06.01.2010 - 15:04)
Nie cierpię cebuli,
By:
Pino
(06.01.2010 - 14:46)
Moja Naj rybki robi ostatnio
By:
chamopole
(06.01.2010 - 14:41)
się kupuje
By:
jozefstopczyk
(06.01.2010 - 14:37)
Się marynuje samemu,
By:
chamopole
(06.01.2010 - 14:35)
joteszu
By:
jozefstopczyk
(06.01.2010 - 14:33)
Docent,
By:
Pino
(06.01.2010 - 14:32)
Ale jeśli w korzeniu,
By:
chamopole
(06.01.2010 - 14:30)
Pino
By:
jozefstopczyk
(06.01.2010 - 14:28)
Może być imbir świeży???
By:
chamopole
(06.01.2010 - 14:22)
Co wszyscy z tym katarem,
By:
Pino
(06.01.2010 - 14:15)
Dobre się zapowiada,
By:
tecumseh
(06.01.2010 - 14:11)
Może być imbir świeży???
I jaka rybka byłaby najlepsza, gdyby nie student kupował?
jotesz -- 06.01.2010 - 14:22:)