Ale nie ma i nie może być w niej czosnku. W sałatkach są dwa silne nurty: z czosnkiem i bez.
Najszybszym i bardzo dobrym dressingiem do sałaty zielonej i lodowej jest północno-włoski olio e aceto, czyli oliwa i ocet winny oraz pieprz i sól do smaku. Miesza się to dopiero we własnej miseczce, każdy podług swojego smaku. Zero przygotawań, a smakuje wspaniale. Niektórzy dosypują szczyptę cukru.
Wersja prosta Jull jest klasykiem.
Ale nie ma i nie może być w niej czosnku. W sałatkach są dwa silne nurty: z czosnkiem i bez.
Najszybszym i bardzo dobrym dressingiem do sałaty zielonej i lodowej jest północno-włoski olio e aceto, czyli oliwa i ocet winny oraz pieprz i sól do smaku. Miesza się to dopiero we własnej miseczce, każdy podług swojego smaku. Zero przygotawań, a smakuje wspaniale. Niektórzy dosypują szczyptę cukru.
merlot -- 13.04.2008 - 10:05