chociaż oszalały korwinista, ma rację.
Najlepsze są pomidory z własnej działki, i co do sałaty tyż ma racje.
Tylko gdzie czosnek panowie?
Bez czosnku ani rusz.
Podam jeszcze jedną wersję, do składnika Panajacerowych dodaje niekiedy obsmażone dobrze duże kawałki boczku, ale nie plasterki, raczej skwarki.
Na pozostałym tłuszczu obsmażamy na rumiano pokrojone na kostkę kromki czerstwego chleba albo bułki. Na przestygły smalec można dać paprykę w proszku, pieczywo wszystko wchłonie.
Igła
Tym razem Jacer
chociaż oszalały korwinista, ma rację.
Najlepsze są pomidory z własnej działki, i co do sałaty tyż ma racje.
Tylko gdzie czosnek panowie?
Bez czosnku ani rusz.
Podam jeszcze jedną wersję, do składnika Panajacerowych dodaje niekiedy obsmażone dobrze duże kawałki boczku, ale nie plasterki, raczej skwarki.
Igła -- 12.04.2008 - 14:14Na pozostałym tłuszczu obsmażamy na rumiano pokrojone na kostkę kromki czerstwego chleba albo bułki. Na przestygły smalec można dać paprykę w proszku, pieczywo wszystko wchłonie.
Igła