dostałem na gwiazdkę książkę – całkiem poważny podręcznik.
W dużym formacie, 280 stron przepisów, technik i tricków:
Kuchnia Północy (czerń i słony smak),
Kuchnia Wschodu (zieleń i kwaśny smak),
Kuchnia Południa (czerwień i gorzki smak),
Kuchnia Zachodu (biel i ostry smak).
I w każdej z tych kuchni są extra przepisy dla takich dziwaków jak Ty.
Doc,
dostałem na gwiazdkę książkę – całkiem poważny podręcznik.
W dużym formacie, 280 stron przepisów, technik i tricków:
Kuchnia Północy (czerń i słony smak),
Kuchnia Wschodu (zieleń i kwaśny smak),
Kuchnia Południa (czerwień i gorzki smak),
Kuchnia Zachodu (biel i ostry smak).
I w każdej z tych kuchni są extra przepisy dla takich dziwaków jak Ty.
Bez żywiny, znaczy się...
merlot -- 28.12.2009 - 23:47